Descripció de la Pàgina principal

dimecres, 9 de juny del 2021

BIBLIO.LAROCA REPRÈN AMB MOLTES GANES I IL·LUSIÓ LES SESSIONS DEL PROGRAMA "LLEGIM PLEGATS"

Aquest dv 11 de juny Biblio.laroca reprèn les sessions del programa de foment de lectura “Llegim Plegats” dirigit al col·lectiu de persones amb diversitat funcional que es porta a terme amb la participació dels residents de la Fundació Vallès Oriental amb una periodicitat mensual. Aquestes sessions van quedar aturades des del mes de març del 2020 degut a la situació sanitària i no s’han pogut reprendre fins a aquest mes de juny degut a que el col·lectiu al que va destinat es d’especial risc i vulnerabilitat a la pandèmia.


El personal de la biblioteca prepara sessions de 60 min. que intercalen la lectura conjunta i l’atenció personalitzada en la lectura individual, dinamització de poesies, narracions o contes, la visita individualitzada de cada participant pels diferents racons de la biblioteca, la realització de mini tallers manuals amb motiu de la temàtica de cada sessió, etc. Les sessions es preparen i realitzen pel propi personal de la biblioteca, i integren una sessió cada trimestre de dinamització d’històries realitzada per una professional. Participen a cada sessió entre 7 i 10 persones.


Aquest programa que esta catalogat com a Bona Pràctica Objectiu Desenvolupament Sostenible de la Diputació de Barcelona.


 








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada