Descripció de la Pàgina principal

divendres, 5 de febrer del 2021

Viu la lectura: calendari de trobades i lectures anual


 Clica la imatge per fer-la gran

 

 

Febrer:  canto jo i la muntanya balla d’Irene Solà

Llegendes i faules, contes i relats, la natura, els animals i les plantes, tots aquests elements esdevenen personatges d’una història que ens parla de la vida, dels somnis, dels anhels i dels desitjos truncats. De la mort i de la vida. De tot allò més essencial. Una història de supervivència a l’ alta muntanya, entre Camprodon i Prats de Motlló, una terra que guarda la memòria de segles de lluita per la supervivència.

 

 Març: La noia salvatge de Delia Owens

 La Kya té sis anys i es queda sola, abandonada, als aiguamolls. En aquell racó de món, els seus habitants, de sempre s’han espavilat per sobreviure. Ella també i se’n surt prou bé, fins que... un home apareix assassinat al pantà i l’acusen del crim. Serà llavors quan tots els seus misteris sortiran a la llum. Envoltada per una solitud salvatge, la maresma no confina als qui hi viuen, sinó que els defensa i, com qualsevol terreny sagrat, en guarda els secrets. Aquí, en aquest terreny, predomina l’instint de supervivència. És en aquest escenari dur però bell on s’haurà de resoldre el misteri.


Una novel·la magistral que ens parla dels secrets de l'ésser humà, les pulsions que ens mouen i la veritable naturalesa de l'amor i l'odi.

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada