Descripció de la Pàgina principal

dimecres, 5 de juliol del 2017

BIBLIO.LAROCA OFEREIX EL SERVEI DE "LECTURA A LA FRESCA" A LES PISCINES DE LA ROCA I SANTA AGNÈS.

"BIBLIO.LAROCA A LA PISCINA AMB TU"



Durant els mesos de juliol i agost Biblio.laroca oferirà el servei de lectura  a la fresca als usuaris de les piscines municipals. 

El servei s'oferirà des de l'1 de juliol fins al 31 d'agost en horari d'11 a 20 h de dilluns a diumenge. 
Consistirà en posar a disposició dels usuaris un cofre ple d'històries i lectures per a tots els públics. A dins trobareu  contes per a diferents edats, revistes per a infants i revistes de salut, viatges, cuina, animals, moda per adults, reculls de contes... 

La idea és que l'usuari de les piscines pugui agafar una lectura per gaudir a la fresca, en autoservei. L'usuari agafa la lectura que vol del cofre i un cop l'acaba la torna per tal que un altre usuari en pugui gaudir.


L'espectacle familiar que organitza la biblioteca al mes de juliol també es farà al recinte de la piscina de la Roca amb accés gratuït a partir de les 17 h.



ESPECTACLE FAMILIAR A LA PISCINA DE LA ROCA
“PATACLOW CIRCUS”
La Xispeta és una pallassa que viu en un circ molt menut que porta d'un lloc a l'altre. Ella busca el seu príncep blau per casar-s'hi i fer junt les actuacions del circ. Un dia es troba amb en Tiko, un pallasso escombriaire que només vol sortir a ballar, però la Xispeta vol fer al Tiko a la seva mida i li fa fer tots els papers del circ, tot i que ell se'n surt com pot, i no pararà fins fer-lo tan infeliç que... 

Entrada gratuïta a les piscines a partir de les 17 h. 
A càrrec de la Cia Patawa.
Data: dimarts 11 de juliol a les 17 h, A LA PISCINA MUNICIPAL ROCA CENTRE.
Resultat d'imatges de PATAWA PATACLOWN CIRCUS

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada