Descripció de la Pàgina principal

dijous, 15 de desembre del 2016

BIBLIO.LAROCA CONTINUA TREBALLANT AMB ELS CRUSPILLETRES: EL PROJECTE DE DINAMITZACIÓ LECTORA PER A INFANTS ENTRE 9 I 11 ANYS EN COL•LABORACIÓ AMB LES ESCOLES DEL MUNICIPI.



Enguany Biblio.laroca continua treballant amb el projecte Cruspilletres que es va endegar l’any passat com a una prova pilot amb dues escoles del municipi, i que aquest curs s’ha ampliat a les escoles de la Torreta i Santa Agnès, de tal manera que els infants compresos entre els 9 i 11anys del Municipi, hagin participat, tots, en el projecte.

Actualment les sessions es duen a terme pel personal de la Biblioteca que en cada una de les trobades, sempre al voltant d’un tema concret, transmet, explica, recomana i incentiva a la participació els assistents. Es busca que a partir de compartir l’experiència lectora entre tots i posar en comú vivències relacionades amb la lectura, els nois i noies la percebin diferent i se’ls desperti l’interès per aquesta activitat. Totes les sessions que funcionen com a activitats didàctiques van acompanyades de molts llibres, imatges evocadores, personatges, ninos i d’un taller didàctic relacionat amb la temàtica treballada on els infants poden expressar la seva experiència de manera gràfica o artística  i d’unes galetes caseres amb el nom de Cruspilletres, marca del club que es cruspeixen els infants a l’igual que cruspeixen lletres i lectures.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada