Descripció de la Pàgina principal

divendres, 23 de desembre del 2016

Aquest Nadal recomanem... La delicadesa de David Foenkinos

Quan vam llegir aquest llibre, jo, i molta d’altra gent amb qui l’anava comentant ens imaginàvem que la protagonista d’aquesta història era l’ Audrey Tautou. Temps després la nostra imaginació es va veure confirmada amb l’estrena de la pel·lícula, dirigida pel mateix autor del llibre i el seu germà, i estrenada l’any 2011.

Aquest és un llibre de lectura àgil, lleuger, i tal com cita el seu mateix títol... delicat, escrit amb un llenguatge molt precís, agut, i amb una història situada en un ambient subtilment absurd, que t’ajuda a veure de ple els personatges i a entrar a fons en la història.

Nathalie ho té tot: feliçment casada amb un home a qui estima, viu envoltada de llibres i té una vida ordenada i pacífica fins que un dia... el seu home mort de sobte, a causa d’un accident. La vida de la nostra protagonista  s’ensorra i s’avoca a la feina buscant refugi. Però a vegades, quan creus que res ja té sentit, arriba la salvació per on menys ho esperes i com passa a vegades amb les imatges dels ordinadors, la vida de la Nathalie es capgirarà de tal manera que li donarà esperança i alegria.


Una història sense estridències escrita amb molta elegància i amb un humor subtil que de ben segur que us encantarà per aquestes festes de nadal.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada