Descripció de la Pàgina principal

dimecres, 22 de gener del 2014

Recomanem...


L' avi de 100 anys que es va escapar per la finestra
Jonasson Jonas

L’Allan fa cent anys. A la residència on viu tots estan a punt de celebrar-ho, però ell ha decidit tocar els dos. Salta per la finestra i fuig cap a l’estació. Puja al primer autobús i s’emporta una maleta plena de diners que només havia de vigilar una estona. Immediatament té al darrere els mafiosos, la poli i els responsables de la residència, que han perdut L’avi de 100 anys que es va escapar per la finestra. A partir d’aquí comença una rocambolesca persecució on l’Allan aconsegueix superar totes les dificultats gràcies a la seva calma estoica i a l’ajuda del grup de pintorescos amics que anirà fent pel camí. 

L'Allan no és un avi qualsevol, sinó tot un personatge del segle XX; un home excepcional que al llarg dels seus 100 anys de vida ha tingut tot tipus d'experiències; les més insòlites que us pogueu imaginar... . Un home sense prejudicis, amb molt d'aplom i sentit comú, que no està disposat a renunciar a la vida.

Un viatge delirant per la història del segle XX que fa petar de riure.

Aquí teniu un enllaç a totes les notícies relacionades amb el llibre que ha recollit l'editorial La Campana a la seva web: L'avi de 100 anys que es va escapar per la finestra

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada