Descripció de la Pàgina principal

dilluns, 20 de gener del 2014

Et menjadé! de Jean Marc Derouen


Hi havia una vegada un llop; un llop dolent i famolenc; un caçador que esperava que la seva presa aparegués al mig del bosc..., quan...

Eiiii ZZZZttttt ZZZZttttttttttt

Bé, bé MMMMM D’acord, d’acord... tornem a començar... potser ens hem equivocat una mica de conte...

Aquesta és la història d’un llop innocent, bon jan, una mica calçasses i que sobre tot no parla gens bé, a qui tots els animals que troba aconsegueixen enredar; i així és com un dia es troba amb un conillet blanc i el llop saltant de 4 potes li diu cridant:


-  “Ahhhh! et menjadé, conillet blanc!”

Però el conillet s’adona que el llop té un pèl a la boca que li molesta i amb l’excusa d’anar a buscar unes pinces per estirar-li i alleugerir-lo del mal, s’escapa. També aconsegueix fugir de les seves urpes un conillet vermell ( Una mica desastre aquest Llop!) fins que al final es topa amb... un altre animal... que no serà ni petit, ni rodanxó, ni bufó, i que serà qui desencadenarà el final del conte.

Una narració amb molt d’humor, amb un llop entranyable, i molt diferent, amb unes il·lustracions senzilles i molt expressives, amb superposició d’elements, tot ben integrat amb el text i una tipologia textual que juga amb les mides de les lletres emfatitzant aquelles parts de la història que es volen destacar i realçant-ne les més divertides.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada