Descripció de la Pàgina principal

dimarts, 3 d’abril del 2012

Els Jocs de la Fam. Una trilogia de l’autora Suzanne Collins



Sota el poder totalitari i absolutista de la ciutat de Panem, breguen i malviuen 12 districtes marginals. Cada any dos nois o noies de cada districte es veuen forçats a jugar als Jocs de la Fam. 24 adolescents obligats a jugar, en una espècie de Circ Romà televisat i amb escenaris sofisticats, per satisfer les ànsies de diversió del Capitol, el govern de la ciutat central, i els seus ciutadans. Un joc a vida o mort on només és possible que hi hagi un guanyador. 

Els Jocs de la Fam han començat... . La Katniss i en Peeta, els tributs del districte 12 i els favorits de la terra del carbó, han saltat a l’arena... L’acció està servida, no us la perdeu! I... ja veureu, no és tan fàcil sotmetre la voluntat d’uns esperits que volen ser lliures. L’ànima de la revolta s’ensuma en el primer dels volums. Què passarà...? com continuarà aquesta fascinant trilogia? El segon i tercer volums no us decepcionaran!


Amb la Mon, la moderadora de la Tertúlia Literària Juvenil, vàrem reproduir diferents episodis i paisatges del primer volum dels Jocs de la Fam. Ens ho vàrem passar d'allò més bé!!!.


Aquí us deixo un enllaç amb les fotos de la sessió: ELS JOCS DE LA FAM


Fins aviat Tertulians!


5 comentaris:

  1. Aquest llibre m'ha fascinat moltíssim ja que és fàcil de llegir i no té un vocabulari complex. Un altre punt positiu seria que no hi ha gaires llibres com aquest; és a dir: és un llibre futurista i fantàstic, però tot i sabent que no pot passar a la realitat, enganxa. També crec que els personatges en certa manera t'enamoren. Tant la Katniss, com el seu pare, la seva germana petita, el Peeta i en Gale. Tot i que la mare de la Katniss a vegades fa llàstima.

    ResponElimina
  2. Aquest és un llibre que té tot el que li pot agradar a un adolescent. Té acció, intriga i amor. T'enganxa des del primer moment perquè no saps què passarà. T'explica una mica com et sents en un món en dictadura; i et dóna ganes de llegir els altres volums. Més endavant, el comportament de la Katniss pot arribar a produir una revolució.

    També m'agradaria opinar sobre les tertúlies que en general estan molt bé i que en aquest cas ens han posat en la situació dels Jocs; encara que crec que hauríem d'haver fet la tertúlia havent llegit els 3 volums, ja que gairebé ningú sap què passa realment.

    ResponElimina
  3. ës un molt bon llibre, és molt entretingut. M'ha semblat millor llibre que l'anterior, ja que aquest és com un videojoc. Et poses dins del paper dels personatges i el vius. M'ha agradat molt.

    Amb les Tertúlies em salto hores de cole i aprenc coses noves que m'interessen. Aquestes sessions ajuden molt a entendre millor el llibre i a gaudir-lo més.

    ResponElimina
  4. El millor llibre que he llegit!. Aquest llibre és realment impressionant i inesperat. No saps el que succeirà. A més combina amor, acció i tragèdia i tot concorda. Personalment jo no hagués pogut crear una història tan emocionant i que enganxi tant.

    El llibre l'hem comentat al Club. Aquest Club és molt entretingut i divertit. He de confessar que al principi pensava que seria un avorriment... i no és així. Val la pena

    ResponElimina
  5. És un llibre molt bo que només començar-lo ja enganxa. He viscut moments molt emocionants llegint aquest llibre, fins al punt de posar-me a la pell del protagonista. La puntuació que dono a aquest llibre és d'un 10.

    ResponElimina