Descripció de la Pàgina principal

dimarts, 24 d’abril del 2012

Mercè Anguera. Sóc molt Maria


Ara fa uns dies la Maria Ruera, de 8 anys, va venir a la Biblioteca. Les bibliotecàries li vàrem fer una petita entrevista i ens va recomanar aquest llibre:

Mercè Anguera. Sóc molt Maria.
Il·lustració: Mabel Pierola 
Barcelona: La Galera, 2002.
Premi Hospital Sant Joan de Déu 2002

Voleu saber de què va?

Avui és el dia del casament de la tieta i la Maria va molt mudada, ja que és un dia molt especial. Va molt arreglada perquè és neta i polida, molt endreçada, àgil i espavilada; i també fa molt d'esport... i... i... sembla que arribar al casament tan endreçada és una cosa que costa molt; doncs les entremaliadures li surten al pas i no tothom sap apreciar les virtuts de la Maria i veure-la tal i com es veu ella. Ara, quan en un moment l'avia es desmaia... la Maria com penses que es portarà?

Aquí teniu el comentari de la Maria Ruera:

Aquest llibre m'ha agradat molt perquè és molt entretingut i molt xulo i descobreixes coses noves de la teva vida. Els personatges importants que surten en aquest llibre són el pare, la mare, que és molt bona metgessa, l'avi i l'àvia, que són molt grans. Al casament l'àvia es desmaia i la Maria, que és molt bona nena, l'ajuda molt. Jo també em dic Maria i quan llegia el llibre m'assemblava al personatge.
MARIA RUERA

Tant si et dius Maria com si no; si et ve de gust llegir aquest llibre vine a buscar-lo a la biblioteca i llegeix-lo!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada