Descripció de la Pàgina principal

dilluns, 24 d’octubre del 2022

El Club del llibre

El club del llibre és un cicle de trobades amb escriptors a les biblioteques, promogut per la Diputació de Barcelona i amb la col·laboració de diverses editorials.


                                                    Jenn Díaz


Jenn Díaz (Barcelona, 1988) va estudiar filologia hispànica i ha treballat i treballa redactant, traduint, i sobretot imaginant, és a dir: escrivint. Nascuda el 1988, sovint li plouen comentaris sobre la maduresa de la seva obra, amb temàtiques realistes allunyades de la fantasia i amb una prosa esmolada que no es deixa temptar per acrobàcies postmodernes.

 

La seva és una literatura fonamentada en la contemplació, en la mirada, en la radiografia (minúscula però detallada) dels instants quotidians. No és casual que la seva filiació literària l'haguem de trobar en noms com Ana María Matute, Natalia Ginzburg, Clarice Lispector o Carmen Martín Gaite.

 

És autora, entre d'altres, d'El duelo y la fiesta (2012), Mujer sin hijo (2013), Es un decir (2014) i Vida familiar (Premi Mercè Rodoreda 2016). A Amsterdam ha publicat les novel·les BelfondoMare i filla (2015) i Els possessius (2022), i a Ara Llibres, l'assaig Dona i poder (2020). Col·labora amb Catorze.cat, Jot Down i El Periódico. Actualment és diputada al Parlament de Catalunya.

 

 

Dimarts 25 d'octubre de 2022 | 19 h


Biblioteca Neus Català i Pallejà

Carrer Lluís Companys - Parc de la Pau, s/n. Sant Martí Sarroca


Aforament limitat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada