Descripció de la Pàgina principal

dimecres, 18 de maig del 2022

Arrenca la Setmana de la Natura




Biblio.laroca es summa a la Setmana de la Natura

Tens 15 dies per apropar-te a conèixer, estimar i passar a l’acció per la natura. 

Del 22 de maig al 5 de juny, les biblioteques que formen part del projecte Parcs i biblioteques... naturalment! se sumen a la Setmana de la Natura i ofereixen un munt d’activitats per fomentar el coneixement sobre el medi ambient sota el lema “Només un planeta”. 

El nostre municipi es troba situat dins l'àrea d'influència de Parc de la Serralada Litoral; en aquest sentit, Biblio.laroca forma part del projecte “Parcs i biblioteques... Naturalment!”, una iniciativa de la Diputació de Barcelona amb l’objectiu de donar a conèixer el territori, així com el patrimoni natural i cultural del nostre entorn.

És així com des de la biblioteca oferirem algunes activitats al llarg de l'any, dedicades a apropar natura i lectura, com la Passejada Natural d'aquest dissabte dia 21, que estaran emmarcades en el calendari d'efemèrides que celebren el conjunt de parcs de Catalunya.

A continuació us fem arribar per tots aquells que us agradi gaudir de l'aire lliure, la natura i la lectura, el programa amb més de 300 activitats d'aquest esdeveniment.


PROGRAMA SETMANA DE LA NATURA

NO T'HO POTS PERDRE!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada