Descripció de la Pàgina principal

dimarts, 23 de novembre del 2021

Biblio.laroca tanca la 1a sessió del programa de foment de lectura infantil "El club dels Cruspilletres"

 A Biblio.laroca hem pogut gaudir de la 1a sessió del programa de foment de lectura per a públic infantil els Cruspilletres. Tots els alumnes de 4t curs de les escoles del municipi (escoles Pilar Mestres, Mogent, La Torreta i  Sta Agnès) amb un total de 100 infants, han pogut gaudir d'una sessió de foment lector i un taller manual relacionat.


Aquest any hem treballat sota el títol “Boscos Endins” moltes i molt diverses lectures amb el bosc com a protagonista. Hem conegut llibres on el bosc és l'escenari d'una història, altres on el bosc és un lloc d'aventures, altres propostes ens presentaven el bosc com a lloc on es produeixen trobades màgiques, altres on veiem el bosc com a espai  en transformació que cal protegir; i per suposat, llibres on se'ns presenta el bosc com a escenari de la majoria dels contes tradicionals que coneixem.


En acabar la presentació dels llibres els infants han elaborat per grups unes composicions molt artístiques on han creat els "seus boscos", així han deixat la sala infantil de la biblioteca molt ben decorada amb títols tan suggerents com: "bosc màgic", "bosc estrellat", bosc dels desitjos", "bosc daurat"... i altres propostes.


La segona sessió es portarà a terme dins del tercer trimestre del curs escolar, al mes d'abril de l'any vinent.








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada