Descripció de la Pàgina principal

dimarts, 6 de juliol del 2021

Els estels de Jacques Goldstyn


A la vida hi ha moments per a tot. En Jacob és un nen jueu apassionat per l’espai. Viu al barri de Mile-End a Mont-Real i té un pare molt pràctic, que no para de repetir-li que només té ocells al cap. També té una mare molt dolça amb qui juga i riu. Entre les seves obligacions està la d’acompanyar les seves germanes al parc.

Un dia succeeix un moment d’aquests màgics que té la vida i davant seu, en un banc hi ha asseguda una nena musulmana, llegint. I que llegeix... doncs un llibre sobre l’espai. En Jacob no pot creure el que està veient. Aviat l’amistat entre els dos infants no tarda en aparèixer i es fan inseparables. Junts aprenen i comparteixen lectures sobre planetes, sols, aeronaus, estels... són feliços, tot i l’oposició dels pares.

Un dia l’Aisha, així es diu la nena, es trasllada de barri i els dos infants s’han de separar...

Què passarà? Es retrobaran de nou i orbitaran sempre més l’un al costat de l’altre? Si ho voleu saber no us perdeu aquesta bonica història sobre l’espai, els planetes i les seves òrbites.

Un còmic- àlbum amb il·lustracions desenfadades i divertides que ha guanyat els premis: Premi TD de literatura canadenca infantil i juvenil del 2020. El Premi de les Llibreries del Quebec (categoria juvenil) del 2019 i està nominat a millor àlbum il·lustrat pel Premi Llibreter 2021.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada