Descripció de la Pàgina principal

dimecres, 7 de juliol del 2021

Biblio.laroca recomana... Y llovieron pájaros de Jocelyne Saucier

 

Aquesta història ens parla de  llibertat; la llibertat de triar com viure, com morir i com desaparèixer; és a dir de la llibertat que representa fugir de la societat, per viure de manera apartada enmig de la naturalesa, i amb harmonia amb aquesta.

Tres homes ancians decideixen retirar-se i viure aïlladament a l’interior dels boscos d’Ontario. Un d’ells és un enamorat de la naturalesa, un altre de l’ampolla i el tercer fuig del dolor i s’endinsa al bosc per pintar i trobar la llum. Tres personatges particulars que veuran com les seves vides trontollen i canvien quan arriba al seu recer una fotògrafa amb ganes de descobrir qui va ser Boyhut, el jove que va caminar mesos entre les cendres d’un incendi que va arrasar milers d’hectàrees de bosc i pobles sencers a Ontario, Canadà. 

I com viure la vellesa és un privilegi, i més viure-la en llibertat i harmonia, en aquest racó de món, també hi arriba Marie-Desneige, una dona de 80 anys, inquieta, dolça i fràgil, encara que valenta, que marcarà la vida de tots per canviar-la.

Una història sobre el valor de l’amistat, el patiment, però també l’amor i la felicitat i de com són possibles les segones oportunitats, amb la naturalesa com a una entitat més que dóna forma a tota la narració.

No us la perdeu! 

Veniu-la a buscar a la biblioteca.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada