Descripció de la Pàgina principal

dilluns, 18 de gener del 2021

Biblio.laroca: Activitats 2021



Biblio.laroca reprendrà al 2021, sempre adaptant-se a les directrius en matèria sanitària establertes pel govern i pel PROCICAT, la totalitat de les seves activitats culturals derivades dels diferents programes i projectes del servei:

Els clubs de lectura jove: 8 clubs de lectura diferents destinats als alumnes d’ESO i batxillerat de l’Institut la Roca del Vallès. Activitat que es portarà a terme amb els grups bombolla escolars.

Els “Cruspilletres” clubs de lectura per a infants de 4t i 5è de primària destinats als 4 centres escolars del municipi i en els que participen tots els/les alumnes d’aquest cursos (grups bombolla escolars).

Programa “Viu la lectura”, tertúlies literàries per a públic adult, mensuals i obertes a la participació de tothom (respectant l’aforament permès).

També es programaran les sessions de les activitats “L’Hora del conte”, els “Espectacles familiars”, els “Tallers familiars” i els “Tallers Bibliolabs”, tallers experimentals amb l’objectiu de crear coneixement de manera creativa. Tots els tallers es realitzaran respectant els aforaments marcats i les mesures de distància i ús de mascareta.

Biblio.laroca, com a biblioteca municipal que és, sempre ha apostat per la difusió cultural activa i l’organització diversa de propostes culturals per a diferents públics. Tenim el repte de continuar oferint cultura i potenciar el foment de la lectura al municipi. La Biblioteca treballa perquè 2021 sigui un any on l’oferta cultural sigui hibrida presencial i virtual,  prioritzant l’organització de les activitats  presencials per continuar esdevenint un centre de proximitat i d’intercanvi d’experiències culturals per a tots els nostre usuaris i usuàries de totes les edats.

 

 Us hi esperem amb la il·lusió i les ganes de sempre!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada