Descripció de la Pàgina principal

dimecres, 4 de novembre del 2020

La Xarxa de Biblioteques a prop teu: activitats virtuals

 La Xarxa de Biblioteques Municipals de la Diputació de Barcelona continua promovent la cultura i et proposa un seguit d'activitats virtuals que pots seguir des de casa.


CICLE ALTRES VEUS


Altres Veus és un cicle de nou entrevistes virtuals per tractar temes d’actualitat amb experts amb reconeixement públic: escriptors, pensadors, especialistes reconeguts i persones referents dels mitjans de comunicació que generen opinió.


DE PARAULA

«De paraula» és un cicle de trobades virtuals entre llibreters i autors que posa en marxa la Xarxa de Biblioteques Municipals de la Diputació de Barcelona per mitjà del seu perfil a Instagram (@bibliotequesXBM).


CLUBS DE LECTURA VIRTUALS


Des de la Xarxa de Biblioteques Municipals t’oferim un programa de clubs de lectura virtuals, una iniciativa que té com a objectiu promoure la lectura i el diàleg a través de les noves tecnologies. La quarta edició us proposa dos clubs de lectura virtuals:

  • Novel·la amb ciència, amb motiu de la Setmana de la Ciència, i 
  • Literatura refugiada, amb motiu dels Dies Europeus de Solidaritat Local

La interacció entre lectors i conductors es farà a través de Tellfy, una app de comunicació instantània, i els continguts seran de l’eBiblio, el servei préstec de documents digitals del Sistema de Lectura Pública de Catalunya.

Per a més informació sobre aquesta activitat: https://bibliotecavirtual.diba.cat/activitats-virtuals

També pots consultar la propera programació en aquest mateix bloc a Bibliolaroca recomana: http://bibloca.blogspot.com/search/label/biblio.laroca%20recomana

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada