Descripció de la Pàgina principal

dilluns, 20 de juliol del 2020

BIBLIO.LAROCA RECUPERA LA NORMALITAT DEL SERVEI, MANTENINT TOTES LES MESURES DE SEGURETAT.A partir del dilluns 20 de juliol s’obre l’accés a tots els seus espais i serveis, inclosa la sala infantil, però amb limitació d’aforament.

Després de moltes setmanes de tancament i una progressiva reobertura amb limitacions, finalment la Biblioteca de la Roca del Vallès recuperarà la normalitat a partir del dilluns 20 de juliol. 

Fins ara només es podia fer ús del servei de préstec, consulta de llibres i internet a la sala i les proves Actic, sempre amb cita prèvia. Així que a partir del dilluns ja es podrà fer ús de la resta d’espais i serveis, tot i que s’hauran de mantenir totes les mesures de seguretat.

Com indiquen les autoritats sanitàries, caldrà rentar-se les mans amb gel hidroalcohòlic un cop s’accedeixi al centre, s’haurà de dur mascareta, mantenir les distàncies entre persones i es controlarà l’aforament. No caldrà la cita prèvia, però sí s’haurà de fer el registre d’accés al servei mitjançant el carnet de la Biblioteca, per tant serà imprescindible portar-lo a sobre.

Per donar la benvinguda a la “nova normalitat” el personal de l’equipament ha decorat diversos espais. A l’entrada hi haurà un gran cor penjat, simbolitzant l’alegria de retrobar-se amb els usuaris i usuàries, i la sala infantil s’ha decorat amb motius festius.

Recordem que l'horari d’atenció al públic és els dilluns, dimecres i divendres de 9 a 13 h, i els dimarts i dijous de 15 a 18 h.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada