Descripció de la Pàgina principal

divendres, 5 de juny del 2020

BIBLIOLAROCA REOBRE LES PORTES AMB CITA PRÈVIA


Es reprèn el servei de préstec i retorn de documents i el de recomanacions bibliogràfiques a l’espera de la fase 2, on es podrà tornar a oferir la reserva de terminals per connectar-se a internet i fer proves ACTIC.

Després de realitzar els canvis organitzatius necessaris per complir amb els decrets d’estat d’alarma i de desconfinament, la Biblioteca reobre des d’avui les seves portes. Ho farà amb dos canvis importants: el primer, serà del tot necessari demanar cita prèvia per anar-hi i accedir als seus serveis; i la segona, hi ha un nou horari d’atenció que és els dilluns, dimecres i divendres de 9 a 13 h, i els dimarts i els dijous de 15 a 18 h.
Així, en la fase 1 de desconfinament els serveis que ofereix la Biblioteca són el préstec de llibres, revistes i dvd, que es poden tornar a través de la bústia de l’entrada de l’edifici les 24 hores del dia, i la recomanació bibliogràfica. Per demanar cita prèvia i accedir a aquests serveis es pot fer mitjançant:
-https://formularis.diba.cat/diba/biblioteques- obertes/cita-previa-roca-del-valles-la-biblioteca 
- Al telèfon 938 424 461
- Missatge de  WhatsApp al 674 64 03 08 
- Al correu electrònic b.roca@laroca.cat
Fins a la fase 2 no es podrà accedir al catàleg local, ni fer reserva de terminals d’internet i reserves per a proves ACTIC. S’informarà adequadament de quan aquests serveis estiguin operatius de nou. 

L’equip de la Biblioteca reobre les portes amb molta il·lusió i oferir el millor servei possible, malgrat les dificultats i mesures per evitar rebrots.
D’aquesta manera, us recordem que quan es vagi a l’equipament caldrà guardar les distàncies de seguretat, portar mascareta, rentar-se les mans amb el gel hidroalcohòlic que hi haurà a l’entrada, i que no està permès l’ús dels lavabos.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada