Descripció de la Pàgina principal

dimecres, 25 de març del 2020

Els serveis virtuals de les biblioteques, a l’abast de tothom

Si ets resident a Catalunya i no tens carnet de les biblioteques, ara tu també pots accedir als serveis virtuals de les biblioteques, com la plataforma de préstec digital eBiblio Catalunya, amb accés a llibres, pel·lícules i revistes; les bases de dades Naxos Music Library, amb un ampli repertori musical sobretot del gènere clàssic, l'In-edit TV, amb documentals musicals, així com els audiollibres o  l'hemeroteca de La Vanguardia, per destacar-ne alguns. 
Per fer-ho has d’accedir al Catàleg Aladí i donar-te d’alta com a usuari temporal a través de la sol·licitud del carnet de la Xarxa de Biblioteques Municipals. 
(http://aladi.diba.cat/screens*cat/formulari3_cat.html) Aquesta opció només és vàlida per als ciutadans que ho demanen per primer cop, que tenen 14 anys o més i que són residents a Catalunya. Un cop registrat rebràs immediatament un missatge de correu electrònic amb un codi d’identificació temporal a partir del qual podràs accedir a aquests serveis virtuals.
Aquest usuari temporal té una vigència de tres mesos. Passat aquest termini, hauries d'adreçar-te a la biblioteca per activar, prèvia identificació, el carnet definitiu de les biblioteques.

#joemquedoacasaXBM.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada