Descripció de la Pàgina principal

dimecres, 9 de gener del 2019

Biblio.laroca segueix devorant lectures amb els CRUSPILLETRES!

En el projecte han participat les 4 escoles del municipi amb un total de 150 alumnes de 4t curs.


A Biblio.laroca hem acabat l’any 2018 amb la il·lusió d’haver compartit una sessió més de lectures i llibres amb tots els nens i nenes de 4t  de les escoles del Municipi. 

Aquesta activitat plantejada amb l’objectiu de dinamitzar la lectura entre els nens i nenes de 7 a 9 anys, compartint junts una estona de llibres, bones lectures i realitzant un taller didàctic al voltant d’un tema, ens continua omplint de satisfacció per la vivència enriquidora que ofereix i els objectius que entre tots hem anat assolint. El tema d’enguany ha estat: “Abracadabra, pota de cabra” on hem parlat de bruixes i bruixots, màgia i elements màgics en els llibres. 

Com qui s'inicia en un relat de traspàs, els nens i nenes van creuar la porta màgica de l'àrea infantil per entrar en un món d'imaginació on els rebia una bruixota. Intrigats i un xic desconcertats se'ls hi van anar presentatnt i donant a conèixer il·lustracions, textos, relats, àlbums i històries on la màgia hi te un paper destacats o n'és l'éssencia del conte. Els infants van participar activament en les sessions, en el taller didàctic i després van poder compartir i llegir els llibres presentats a les aules de l'escola.

Una sessió ben interessant! Gràcies.

Endavant Cruspilletres, fins ben aviat!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada