Descripció de la Pàgina principal

dimecres, 13 d’abril del 2016

ELS CRUSPILLETRES, EL PROJECTE DE DINAMITZACIÓ LECTORA PER A INFANTS ENTRE 9 I 11 ANYS EN COL·LABORACIÓ AMB LES ESCOLES DE PRIMÀRIA DEL MUNICIPI, FINALITZA L’EDICIÓ D’ENGUANY AMB UNA VALORACIÓ MOLT POSITIVA PER PART DE TOTS ELS ENS PARTICIPANTS.



El projecte de dinamització lectora engegat per la biblioteca durant el curs escolar 2015-2016 amb la col·laboració de les escoles tanca el seu cicle amb un èxit total. Hi han participat de manera pilot els alumnes de 4t i 5è de les escoles de primària, Pilar Mestres i l’Escola Mogent. S’han realitzat 8 sessions en total, amb el que cada alumne n’ha realitzat dues.

Han vingut a la Biblioteca un total de 200 alumnes per parlar de llibres, lectures i compartir experiències sobre la lectura a partir d’un taller didàctic enfocat a facilitar la comunicació i l’anàlisi dels llibres en relació a un tema plantejat.

Els temes d’aquest any, amb molt bona rebuda per part dels alumnes que al final de cada sessió s’han endut llibres, han estat: Parlem de Roald Dahl amb motiu del centenari del naixement de l’autor; veiem i parlem de biblioteques, lectures i racons per llegir amb relació a l’any de les Biblioteques (2015); treballem el tema de l’amistat a partir de la lectura; també parlem de monstres, els animals com a personatges, i finalment i coincidint amb la diada de Sant Jordi tractem el tema de les princeses i cavallers d’una manera ben original.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada