Descripció de la Pàgina principal

dilluns, 11 de maig del 2015

"VIU LA LECTURA" AMB L'ESCRIPTORA COIA VALLS

BIBLIO.LAROCA ET CONVIDA A UNA XERRADA AMB COIA VALLS.

Aquest mes de maig l'activitat literària per adults  "VIU LA LECTURA",  comptarà amb la presència de l'escriptora Coia Valls, guanyadora de premis com: el "Néstor Luján" de novel·la històrica o el premi del lectors "L'illa dels llibres".

Coia Valls, nascuda a Reus l'any 1960, és escriptora i també treballa com a logopeda. Ha publicat les novel.les 'La princesa de jade' (2010), guardonada amb el Premi Néstor Luján de novel.la històrica, 'El mercader' (2012), premi dels lectors de 'L'Illa dels llibres', també premi a la millor novel.la en català de 'Llegir en cas d'incendi' i premi a la millor novel.la històrica 2012 de la web 'Novelas históricas', tots tres guardons per votació popular. El 2013 va publicar 'Les torres del cel' i el 2014 'La Cuinera'. En el món de la literatura infantil i juvenil ha publicat els llibres 'Marea de lletres que maregen' (2010) i 'L'ombra dels oblidats' (2011). 


La Cuinera (2014, edicions B) és la vida de la Constança Clavé, una dona capaç de seduir una ciutat i actuar sobre el curs de la història gràcies al seu talent, esperit indòmit i art culinari. Intenta recrear l'essència d'un temps, el segle XVIII, tot prenent la cuina com a base de l'evolució dels seus personatges.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada