Descripció de la Pàgina principal

dijous, 17 d’abril del 2014

Recomanem... Ulls negres de William Harlan Richter

Qui és la Valentina Maiàkova?

La Wally està disposada a lluitar per la justícia a qualsevol preu. La seva identitat és un misteri; el perill, el seu destí. Seguirà viva prou temps per descobrir qui és realment? Acció, aventura, suspens i una història emotiva que es llegeix com una gran pel·lícula... Fa temps que el món necessita una heroïna com Wally Stoneman. Cheryl Klam 

Així cita la sinopsi que recull Edicions 62 sobre el llibre. La Valentina Maiàkova alies Wallis Stoneman té ara 16 anys, i una manera de viure que molts dels adults consideraríem de força alternativa... però una opció, si més no... . És una noia rebel, crítica amb la societat, i amb una bona motxilla al darrere. Va ser adoptada a Rússia quan tot just tenia 5 anys per una família benestant americana. Ara viu d’ okupa i sobreviu com pot entre la xusma més perillosa de la ciutat i el seu objectiu... és descobrir qui són els seus pares biològics. I és aquesta la guspira que encendrà la flama en què es converteix tota la història. Una història on la crueltat, la violència, la sang, i el tràfic de tot tipus estan a l’ordre del dia; però també la recerca de la justícia i la veritat.


Una narració molt ben tramada i amb un ritme trepidant que serà un delit pels amants del gènere negre de totes les edats.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada