Descripció de la Pàgina principal

dimecres, 22 de maig del 2013

La princesa invisible de Mercè Anguera

Una família i 3 dones diferents; ben diferents, ja que són de generacions diverses. 3 veus, 3 mirades distintes sobre un mateix fet.  El seus pensaments, el seu comportament, la visió sobre les coses i sobre l'amor... seran distintes.

Aquesta és una època de canvis per a la jove Mei. Ha començat a treballar a la perruqueria de la seva mare, se n'ha anat a viure amb la seva àvia, i el que fa l' estiu més especial:  ha començat a sortir amb el Sergi. Les coses amb el Sergi, però, no acaben d'anar de la manera que la Mei s'esperava. Això farà que l'entorn de la protagonista reaccioni i es produeixin un seguit de canvis en les relacions familiars.

Una novel·la realista, amb altes dosis de quotidianitat  i estretes relacions, avinences i desavinences entre els personatges.


En aquesta ocasió la sessió amb la mOn ens va sorprendre perquè va començar a l'inrevés del tot. AQUÍ LA TENIU molt resumida:

Els nois i noies del Club van ser els protagonistes de la història explicant l'argument i els personatges a la mOn. A partir d'aquí... paper, llapis i molts cors i conversa sobre les relacions amoroses. Varem parlar de les relacions a l'època dels nostres avis, a la dels nostres pares i .... com no, a la nostra. Les varem estripar, disseccionar, girar cap per a munt i cap per avall, mirar d'un costat i de l'altre, i finalment la mOn ens va proposar de fer de periodistes i esbrinar com es van conèixer i arribar a casar els nostres avis.

Per als resultats de les nostres investigacions i reportatges esperem - ben intrigats - la propera sessió amb la mOn. Aquí teniu l'enllaç a les fotos: La princesa invisible



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada