Descripció de la Pàgina principal

divendres, 12 d’abril del 2013

RECOMANEM...

Gerard Guix
El Prodigi


Barcelona és el camp de batalla.
La guerra és imminent.
De quin bàndol estàs?

Així declama l’eslògan de la portada del primer llibre d’una trilogia que de segur que t’enganxarà.

T’aviso, la decisió no serà fàcil... però mentre t’ho penses viuràs una aventura trepidant amb molta acció, terror i bones dosis d’intriga.

Aquesta és una novel·la que té lloc en una Barcelona apocalíptica d’homes llop i zombis. L’Axel, el protagonista, acaba de traslladar-se a viure a la Ciutat Comtal; concretament al barri de Gràcia. Els seus pares estan divorciats de fa poc i ell ha anat a viure amb la seva mare. És el noi nou a l’institut; però us he de confessar que d’entrada no té massa èxit: ni amb les noies, ni tampoc és el líder del grup de nois. A l’institut coneix: a la Viveca, excèntrica, gòtica, diferent. Al Tomàs, efeminat i atractiu, l’únic amic de veritat. L’Àxel els coneix just quan el seu cos comença a patir un seguit de transformacions.

En què es convertirà?

Em toco els ullals i tinc por... i en un altre capítol: La sang m’inunda les papil·les gustatives i puc sentir el cor de la Viveca com batega a la meva llengua.

És llavors, també, quan coneix l’Odin, l’oncle de Suècia, a qui no havia vist mai fins llavors, i de qui rebia un regal d’aniversari cada any. Un personatge misteriós, de la mà de qui arribaran els aires freds del nord i amb qui l’Axel s’haurà de relacionar forçosament, ja sigui per enfrontar-s’hi o per formar part del seu bàndol.

Quina serà la seva decisió final?

No deixis de llegir aquesta novel·la, que t’arrossegarà vers un nou mon tan proper i tan diferent, a la vegada; i deixa’t atrapar també per la seva continuació: 

l’Enginy i el Talent.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada