Descripció de la Pàgina principal

dijous, 22 de setembre del 2022

El Club del llibre


El club del llibre és un cicle de trobades amb escriptors a les biblioteques, promogut per la Diputació de Barcelona i amb la col·laboració de diverses editorials.


CARLOTA GURT Carlota Gurt Daví (Barcelona, 1976) és traductora. Llicenciada en Traducció i Interpretació, Humanitats, Empresarials, Estudis de l'Àsia Oriental i Comunicació Audiovisual. Entre 1998 i 2010 va treballar en el camp de les arts escèniques amb La Fura dels Baus i al Festival Temporada Alta. Va debutar com a escriptora amb el recull de contes Cavalcarem tota la nit (2020), que va guanyar el premi Mercè Rodoreda i està publicat també en castellà. Sola és la seva primera novel·la. 

 Dijous 29 de setembre a les 19:00h


(Aforament limitat. Consulteu a la Biblioteca Caterina Figueras de Tona)


Alejandro Palomas


(Barcelona, 1967). Alejandro Palomas és llicenciat en Filologia Anglesa i màster en Poètica pel New College de San Francisco. Ha compaginat el periodisme amb la traducció d’autors importants i amb la poesia (Quiero i Una flor). Entre altres, ha publicat les novel·les El alma del mundo, Agua cerrada i El temps que ens uneix. El 2016 va rebre el Premio Nacional de Literatura Juvenil per Un fill, la seqüela del qual, Un secret, es va publicar el 2019. L’exitosa trilogia Una mareUn gos i Un amor (Premi Nadal 2018) retrata una família que ha enamorat milers de lectors. La seva obra ha estat portada al cinema i al teatre i s’ha traduït a més de vint llengües. Al 2021 publica Un país amb el teu nom.

 Dijous 6 d'octubre a les 18:30h


(Aforament limitat. Consulteu a la Biblioteca Central de Santa Coloma de Gramenet)Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada