Descripció de la Pàgina principal

divendres, 3 de maig del 2019

Biblio.laroca proposa una selecció de Còmic i Música


La música i el còmic són disciplines molt diferents però molt relacionades. Es tracta d’un dels maridatges més habituals i comuns entre disciplines artístiques.

 Jo encara diria més... hi ha autors que s’inspiren en la música a l’hora d’il·lustrar les seves obres. El ritme, la melodia de la narració, la composició de l’obra es desglossa sobre el paper com qui interpreta una partitura. D’altres portats per la passió o l’admiració o... il·lustren vides de músics i ens les fan arribar. D’altres vegades encara la música ens arriba de manera evocadora entre les pàgines d’una novel·la gràfica o un còmic. Les possibilitats són múltiples i la relació entre les dues disciplines una porta de pas oberta. Senzillament un bon còmic o una bona novel·la gràfica amb una bona música de fons poden esdevenir un combinat perfecte per a omplir els nostres sentits i convertir el temps de lectura en una estona màgica, única.

A Biblio.laroca us hem preparat un raconet amb unes quantes obres seleccionades que ens parlen de música i les hem relacionat amb alguns CD’s. Únicament una proposta... obrim la porta a noves possibilitats... .

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada