Descripció de la Pàgina principal

dimecres, 24 d’abril del 2019

Cloenda Cruspilletres 2019


A Biblio.laroca hem arribat una vegada més a final de curs amb la satisfacció d’haver compartit noves i enriquidores sessions amb els Cruspilletres: tots els alumnes de 4t de les escoles del municipi. Aquests  125 infants han pogut gaudir de 2 sessions de lectura i llibres, acompanyades d’un taller, repartides durant el 1r i 2n trimestre del curs.

Aquest any hem treballat sota el títol “Abracadabra, pota de cabra” relats clàssics, relats moderns i d’altres molt, molt actuals, que tracten el tema de la màgia, la bruixeria, el poder de la paraula, les pocions i els encanteris... Contes fantàstics on hi passen les coses més inversemblants, s’hi viuen aventures i/o la intriga hi és més present, oferint a la mainada la possibilitat de meravellar-se al entrar en mons fantàstics, rics en simbologia.

En la segona de les sessions, realitzada al llarg del segon semestre, hem tractat el tema de la “Poesia Visual”: hem parlat i intentat definir el què és poesia, hem llegit poemes i n’hem interpretat. Hem treballat Joan Brossa i la poesia visual, tenint en compte la commemoració del centenari del naixement del poeta, i utilitzat recursos, paraules i frases com els palíndroms, també algun haikú, cal·ligrames... potenciant el gust per la lectura, l’aprenentatge artístic i afavorint el desenvolupament del llenguatge.



A continuació us deixo una imatge amb el resultat:




Fins l'any que ve Cruspilletres!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada