Descripció de la Pàgina principal

dilluns, 18 de febrer del 2019

La Biblioteca Municipal arriba als 50.000 visitants i als 25.000 préstecs durant el 2018


El 45% de la població de la Roca del Vallès disposa de carnet de soci de l’equipament.

L’any 2018 ha estat un curs de celebració per a la Biblioteca Municipal de la Roca del Vallès, que ha complert 15 anys des de la seva posada en marxa donant servei als veïns i veïnes. En aquest sentit, l’equipament es troba plenament consolidat al municipi, on 4.800 roquerols disposen de carnet de soci de la Biblioteca.
Mentrestant, al llarg de l’any 2018 el servei ha arribat als 50.000 visitants; el que suposa una mitjana de 211 usuaris que accedeixen diàriament a l’espai. Altres xifres a tenir en compte són les següents:

Finalment, el 2018 la Biblioteca Municipal va centrar les seves línies de treball en:
. Dinamització de la lectura per al públic juvenil: amb la participació de tots els cursos de 2n d’ESO de l’Institut la Roca.
. Portar a terme el projecte de lectura per a infants de 8 a 10 anys ‘Els Cruspilletres’: amb la participació de tots els alumnes de 4t curs de les quatre escoles de primària del municipi.
. Implantar el projecte de foment de lectura ‘Llegim Plegats’ per a persones amb diversitat funcional de la fundació Vallés Oriental.
. Participar en el projecte ‘De l’hort a la Biblioteca’: amb l’organització d’activitats i la creació de recursos i continguts.
. Reorganitzar i actualitzar el fons de música i de cinema.
. Presentar la nova web del servei   www.bibliolaroca.cat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada