Descripció de la Pàgina principal

divendres, 2 de juny del 2017

La Il·lustradora de la Roca del Vallès Mariam Ben-Arab guanya el premi Digital Ehon Award 2017 (Japó)

Mariam Ben-Arab, la il·lustradora de la Roca del Vallès, guanya el premi Digital Ehon Award 2017 (Japó) amb Mortimer i els dinosaures, la darrera aplicació interactiva de Chiquimedia.

Mortimer i els dinosaures és un conte joc sense text i interactiu pensat per a gaudir en família. El protagonista de la història és un petit extraterrestre que ve de vacances al planeta terra on descobreix tot d’animals prehistòrics. Un cop aquí farà un munt de fotografies, trescarà entre roques i turons, descobrirà el T-Rex i molts d’altres animalots que li faran la vida impossible.

Amb aquesta història divertida i plena d’aventures la Mariam, il·lustradora camaleònica, que va estudiar Belles Arts a la Universitat de Barcelona i especialitzar en il·lustració a l’Escola Llotja ha col·laborat a fer més gran la bossa d’autors i il·lustradors que aporten bones dosis de creació al món de les App infantils enriquint-les.

Autora amb una amplia trajectòria ha publicat diversos àlbums il·lustrats a nivell nacional i internacional i col·labora en diverses revistes infantils. Entre les seves darreres publicacions hi ha:

Bel Olid: Gegantíssima. Il·lustracions de Màriam Ben-Arab. Barcelona: Estrella Polar, 2016

Artigau i Queralt, Marc. Els Perseguidors de paraules. Il·lustracions de Màriam Ben-Arab. Barcelona: Estrella Polar, 2016.

Marina Marroquí. Això no és amorIl·lustracions de Màriam Ben-Arab. Barcelona: Fanbooks, 2017






.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada