Descripció de la Pàgina principal

dilluns, 23 de maig del 2016

I et despertes mentre les papallones filen Nina da Lua i Joana santamans

A la Sala infantil, entre els àlbums il·lustrats, moltes vegades s'hi amaguen petites perles que passen desapercebudes als ulls dels adults. Aquesta n'és una:

La Rosabella fa un viatge iniciàtic per un bosc amb paratges desconeguts i ple d'animals fantàstics. La intuïció, la paciència, la constància i la determinació esdevindran valors clau per realitzar l'aprenentatge que li plantegen el camí i l'entorn en el qual es mou. Com diu la contraportada, aquesta és: "una història màgica que recull l'essència dels contes tradicionals" i com ells - afegim nosaltres - ens toca alguna cosa del més profund de nosaltres mateixos; encara que de manera delicada i quasi sense que en siguem conscients.


Aquest llibre que penso que val la pena de llegir, per la història a diferents nivells de lectura que ens ofereix, amb un llenguatge poètic que t'atrapa en el bosc de paraules de la narració, i de contemplar amb calma, de llegir-ne, també, amb paciència i cura les imatges, doncs amb il·lustracions a pàgina completa, a vegades agosarades pel punt de vista i per la impressió visual, impactants pel realisme en una història màgica, per la llum i les textures... per allà on ens arrosseguen permeten-nos la volada i el reconeixement en el que estem veient. Per tot això... a més del que vosaltres hi pugueu descobrir... Us el recomano!

Que gaudiu de la lectura!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada