Descripció de la Pàgina principal

dissabte, 5 de desembre del 2015

Recomanem... Un fill d' Alejandro Palomas

Una història d’intriga, tendra i plena de poesia.

Us heu trobat mai amb un nen o nena que de grans vulguin ser la Mary Poppins? Doncs en Guillem té 10 anys i de gran vol ser, no com la Mery Poppins, no... sinó la Mary Poppins!!!!. Quan la mestra se n’assabenta sospita que al darrera hi ha molt més i que l’alegria i originalitat del nen només són la punta d’un iceberg.

Durant tot el relat falta una veu; la veu de la mare; una mare absent que ha marxat de viatge per motius de feina i a qui coneixem a través d’unes cartes que arriben misteriosament a la bústia de la casa familiar.

Així és com en Guillem comença a anar a veure la Maria, l’orientadora del centre escolar on estudia. I entre sessions, dibuixos, representacions de teatre, berenars a casa la seva millor amiga, trobades amb el pare etc. Acaben descobrint l’entrellat de tot el què passa.


Una història coral escrita, per capítols, des del punt de vista dels personatges que la composen. Un relat que destil·la vocació, amb un ritme àgil, en el qual s’entrellacen emocions, sentiments i molta saviesa; tota la que ens pot oferir un infant de 10 anys despert i amb molta sensibilitat. Un llibre que enganxa des de la primera pàgina.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada