Descripció de la Pàgina principal

dimecres, 21 de gener del 2015

Recomanem... la trilogia del Baztán de Dolores Redondo

Ja ha arribat a les llibreries el tercer i esperat volum de la trilogia del Baztán: "Ofrenda a la tormenta", de l'autora Dolores Redondo, amb una trama i un final inesperats. 

Ja el segon volum: "El legado en los huesos", no ens va decebre gens: amb més emoció, revelacions, la continuació del cas i una bona dosis de tensió.

El primer volum de la trilogia: "El guardián invisible" començava amb un assassinat ocorregut als marges del riu Baztan. En una vall navarresa, prop del riu, apareix el cos nu i maltractat d'una adolescent. La inspectora de la secció d'homicidis de la policía Foral, Amaia Salazar, serà l'encarregada d'investigar el cas. Casada amb un escultor nordamericà que l'adora, amb estudis i formació americana (FBI) i amb una intüició especial per descobrir el mal, haurà de tornar al poble on va néixer, Elizondo, i enfrontar-se als seus propis fantasmes i als terribles records de la seva infantesa, a la vegada que inicia una carrera contrarellotge per atrapar l'assassí. El bosc, el basajun, les sorgiñas, las belagiles i altres éssers fantàstics, completen el paisatge i defineixen el fons d'una novel·la que recull llegendes i tradicions vasques i de les terres del nord.

Una trilogia que no us podeu deixar perdre!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada