Descripció de la Pàgina principal

dimecres, 16 de novembre de 2011

Trobada del Club de Lectura de Batxillerat de l'INS la Roca


Molt Bones!

En aquesta ocasió, al Club, vàrem llegir i parlar de poesia!

Llegir poesia no és pas avorrit, us ho asseguro!!!. I sinó a continuació veureu el que vàrem fer els del Club.

En primer lloc, i això sí, després de presentar el llibre i de xerrar una mica sobre les impressions generals que cadascú n'havia tret, vàrem començar a jugar a:

1r Joc: Busca la parella de cada fotografia. Després de passar-los un seguit de fotografies van haver d'arriscar-se; sí, sí, arriscar-se; arriscar-se a descobrir qui era qui, en quin període va viure cada personatge, quines parelles podem fer?

Uffffff va ser emocionant, doncs tothom es va arriscar i finalment i després de fer-nos un tip de riure i bromejar, vàrem descobrir els poetes, les parelles i associacions que podíem fer etc.

I a continuació, vàrem seguir jugant a:

2n Joc: Tria un poema: en aquesta ocasió vàrem triar un poema, el vàrem llegir en veu baixa, i intentar esbrinar de quin autor era. També vàrem haver d'escollir la tornada o el vers del poema que més ens agradava.

3r Joc: Fes caminar el poema: Sí, sí.... com ho llegiu! vàrem caminar, saltar, pujar a la cadira, voltar per la sala, cridar i riure tot recitant el poema que més ens havia agradat.

4rt Joc: sabíeu que els poemes parlen.... val, d'acord, no parlen, però ens expliquen coses sobre les que podem parlar. I això és el que vàrem fer a continuació. Tot caminant per l'espai de la sala ens anàvem trobant els uns als altres, per parelles, i parlant dels poemes.

5è Joc: Ritme! Fem un rap, "rapero", a la planxa. Sí, sí cantem eh, sí! Uh,uh, uh ha! bullirà el mar - veles e vents - però demà tornaré - sóc vell - Oh terra sense cel!

I Això va ser tot!
mOn

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada