Descripció de la Pàgina principal

dijous, 23 de juny del 2016

BIBLIO.LAROCA OFEREIX EL SERVEI DE BIBLIOTECA A LA FRESCA A LES PISCINES DE LA ROCA I SANTA AGNÈS.


"BIBLIO.LAROCA A LA PISCINA AMB TU"



Durant els mesos de juliol i agost Biblio.laroca oferirà el servei de lectura  a la fresca als usuaris de les piscines municipals. 

El servei s'oferirà des de l'1 de juliol fins al 31 d'agost en horari d'11 a 20 h de dilluns a diumenge. 
Consistirà en posar a disposició dels usuaris un cofre ple d'històries i lectures per a tots els públics. A dins trobareu  contes per a diferents edats, revistes per a infants i revistes de salut, viatges, cuina, animals, moda per adults, reculls de contes... 

La idea és que l'usuari de les piscines pugui agafar una lectura per gaudir a la fresca, en autoservei. L'usuari agafa la lectura que vol del cofre i un cop l'acaba la torna per tal que un altre usuari en pugui gaudir.

Els espectacles familiars que organitza la biblioteca al mes de juliol també es faran en el recinte de les piscines amb accés gratuït a partir de les 17 h.




ESPECTACLE FAMILIAR A LA PISCINA DE LA ROCA“MUSICIRC”
Espectacle de circ de carrer per a tots els públics. Malabars, equilibris, màgia, titella, faquir, pallassos… i música en directe que acompanya les diferents accions. Amb la participació del públic i grans dosis d’improvisació. Tot això fa que sigui un espectacle dinàmic i divertit, on s’ho passa tan bé la mainada com els seus acompanyants.
Data: dijous 7 de juliol a les 17 h.

ESPECTACLE FAMILIAR A LA PISCINA DE SANTA AGNÈS “TALLER DE CIRC”
Vols ser un malabarista, un acròbata, un trapezista...? Vine i tasta el circ, juga, aprèn i diverteix-te molt. Taller en què l’infant podrà fer un tastet de les diferents tècniques de circ, trapezi inclòs.
Data: dijous 21 de juliol a les 17 h.




 




 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada