Descripció de la Pàgina principal

dimecres, 15 de maig del 2019

Recomanem... El final de todos los agostos d'Alfonso Casas

Recordes aquell estiu calorós, l’últim de vacances familiars en un poblet coster... de dies llargs, vermuts i gelats a la plaça del poble, de festes locals populars tardanes, de trobades amb els amics, i amb els no tant amics, i amb els més, millors amics... els primers amors... Aquest és el camí nostàlgic que recórrer Alfonso Casas, i amb ell tots nosaltres, en la seva darrera novel·la gràfica. 

Aquesta és una història sobre les decisions que prenem a la vida i com aquestes ens porten en una direcció i ens allunyen d’altres opcions, i de com el dubte, que retorna en moments crítics, ens fa revisar les coses i ens porta a fer-nos noves preguntes... 

Aquesta és la història d’en Dani, qui després de molts anys, i just abans de casar-se, retorna al poble de la seva adolescència a la recerca d’espais coneguts, llocs habitats, antigues vivències i del seu millor amic. 

Un relat nostàlgic, un viatge tant físic com interior, amb un text ric, que ens permet diferents lectures i unes il·lustracions vives i complexes on el color i algunes pàgines transparents defineixen el pas del temps, càlid en el passat, gris en el present, o potser no tant. 




Imprescindible! No te’l perdis

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada