Descripció de la Pàgina principal

dimarts, 27 de febrer del 2018

DE L'HORT A LA BIBLIOTECA.

Nou projecte al que s'adhereix Biblio.laroca.


Biblio.laroca s’adhereix al projecte “De l’hort a la biblioteca”, projecte que vol contribuir a promoure els valors identitaris del territori a partir del coneixement i la promoció del patrimoni agrícola, del producte i la gastronomia de la comarca del Vallès Oriental a partir d'iniciatives i programes com la  Guia d'activitats de la Comarca.

Aquest serà uns dels projectes que treballarà la biblioteca durant el 2018, amb l’objectiu primordial de difondre el coneixement del producte local com a patrimoni. Els productes a promocionar seran: 
la col.
- la denominació d’origen Alella.
- la mongeta del ganxet.
- diverses varietats de tomàquet pròpies de la comarca.

Es potenciaran tots aquests productes posant en valor la sostenibilitat i la identitat patrimonial local. 

Al llarg del 2018 es materialitzarà en diferents activitats i recursos organitzades per la biblioteca.

Hem creat el centre d’interès “De l’hort a la biblioteca” que aglutina tota la informació a nivell comarcal en matèria d’agricultura, producte i cuina de proximitat. 

I ja tenim programada la primera activitat relacionada, es tracta d'una sortida familiar:

"Visita i tast. Les vinyes de la Roca". Sortida familiar guiada per descobrir la història del cultiu de la vinya al Vallès Oriental i conèixer la vid ai costums dels viticultors del passat i del present. Aprendem com s'elabora el vi i les característiques de les varietats de raïm. Tot seguit es farà un tast de vins i un taller infantil. Data: dissabte 7 d'abril d'11 a 13 h.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada