Descripció de la Pàgina principal

dijous, 6 d’abril del 2017

"Llegim plegats" amb els residents de Valldoriolf

PROGRAMA DE FOMENT DE LECTURA “LLEGIM PLEGATS” amb els residents de la residència per a discapacitats intel·lectual Valldoriolf.
En aquest matí tan gris, quan ja esperàvem la primavera i ens ha sorprès l’hivern, la nostra rondallaire d’avui, Mon Mas, ens ha regalat unes hores màgiques amb els amics de la Residència Valldoriolf. A través del personatge de Gaudí infant i la seva experiència amb la natura hem sentit, tocat, olorat; i sobre tot, sobre tot, ens hem emocionat, rigut, dibuixat, i investigat mitjons, núvols, arbres i maduixes de color. Hem compartit emocions i sentiments que ens han tocat de fons a tots. Gràcies a tothom per haver vingut avui a la Biblioteca i haver fet d’aquest dia un dia màgic!
És un resum del que ha estat la sessió del passat divendres a la biblioteca del programa “Llegim Plegats”. Aquest programa es va iniciar a Biblio.laroca l’any 2016. El seus objectius són oferir sessions de foment de lectura al públic amb discapacitat intel·lectual, col·laborar amb la institució en la sociabilització i la visibilitat d’aquest col·lectiu dins la comunitat així com incentivar la participació dels interns en activitats culturals del servei.

Biblio.laroca també treballa amb altres residències de discapacitats mentals del municipi oferint préstec personalitzat, visites guiades i activitats culturals.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada