Descripció de la Pàgina principal

dijous, 20 d’abril del 2017

14è ANIVERSARI DE BIBLIO.LAROCA I CELEBRACIÓ DE ST JORDI




 

Biblio.laroca celebra al llarg de tot aquest mes d'abril dues dates molt especials per la Biblioteca, per una banda el 20 d’abril és el 14è aniversari del servei i per l’altra la festivitat de St Jordi.

"14 anys de Vivències" és un aparador cultural que es composa per una maqueta de la biblioteca on diferents personatges representen els diferents interessos dels usuaris de biblio.laroca. Aquest interessos conviuen en un espai de socialització cultural, de relació i convivència com és la biblioteca. 

Són 14 anys de servei, de proximitat, de vivències de cada usuari.


A les activitats ja realitzades les setmanes passades, com el “Taller de  construcció d'un llibre gegant de St Jordi” o l’espectacle familiar “l’Agenda de St Jordi” s’afegiran les següents activitats:

-         Dv 21 d’abril a les 18,30 h: Lliurament de premis del 14è Concurs de Punts de llibre al que s’han presentat 1.300 punts de llibre...serà tota una festa de premis i agraïments per la participació tant elevada.

-         Dg 23 d’abril matí: paradeta de la biblioteca a la Fira de St Jordi a la Placeta a on gaudirem de la lectura del conte gegant realitzat, entre d’altres activitats (consulteu programa específic de St Jordi”.

-         Dll 24 a les 20 h: Trobada Viu la Lectura amb l’obra “El guardián invisible” de Dolores Redondo.

-         Dm 26 a les 12,30 h: Xerrada amb l’autor Esteve Plantada dirigida als alumnes de l’institut la Roca.

     Esteu convidats!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada