Descripció de la Pàgina principal

dilluns, 25 de gener del 2016

PRESENTACIÓ DEL LLIBRE BALAS DE SANGRE DE L'AUTOR ROQUEROL MANUEL MARTOS



“XERRADA AMB L’AUTOR ROQUEROL MANUEL MARTOS”



El pròxim dilluns 15 de febrer, biblio.laroca us convida a la presentació-xerrada amb l'autor roquerol Manuel Martos Pérez sobre la seva primera novel·la, Balas de sangre, novel·la negra amb escenificacions a la Roca i editada a Mèxic per Ediciones B. 



La novel·la ens endinsa en una societat imposada per la violència. Víctor Márquez escriu una carta dirigida a la seva dona: es mentida són les paraules d'un assassí. Un misteriós i antic llibre persa, desencadena una onada d'homicidis, una guerra entre la màfia espanyola i els membres d'un càrtel mexicà...
Molt ben escrita i amb un trepidant fil conductor Manuel Martos ens presenta la vida de 3 personatges, un espanyol ficat a un cartel mexicà, un inspector de Barcelona que investiga uns assassinats d’uns policies i una ex policia que treballa per a un antiquari; que encreuaran les seves vides a la Barcelona del 2007.

La presentació anirà a càrrec del crític literari, lingüista i catedràtic de llengua i literatura espanyola José Huerto Castelló i del regidor de Cultura de l'Ajuntament, sr. Xavier del Villar.

L'activitat anirà acompanyada d'un petit  refrigeri.

Data: dilluns 15 de febrer a les 19 h., a la Biblioteca Municipal.
A càrrec de Manuel Martos i José Huerto Castelló (catedràtic de llengua espanyola).


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada