Descripció de la Pàgina principal

divendres, 3 d’agost del 2012

RECOMANEM...

Emma Reverter.
Cites a Manhattan.



La Victòria és periodista, escriu articles i columnes sobre política internacional per mitjans de comunicació espanyols i viu a Nova York. Arriba l’estiu i el seu cap la truca per demanar-li un canvi d’estil, ja què l’enquesta de fidelitat del diari demostra que la gent no vol llegir  temes tan seriosos durant la temporada estiuenca, necessiten alguna cosa més lleugera i frívola, que no els deprimeixi amb les desgràcies que passen al món.

Ella pateix pensant com pot escriure sobre el món rosa, tendències de moda i famosos quan és una periodista molt més seriosa que tot això, però un dia, fullejant el diari, troba un anunci sobre la Sara, una assessora de cites. Si ha de fer una investigació per complir l’encàrrec, pot endinsar-se al món de les cites sentimentals a Nova York i fer la columna diària més divertida i interessant. Pot fer-se passar per una noia que busca parella i contractar-la, i això fa. D’aquesta manera descobreix tot un negoci molt i molt rendible al que accedeixen tots tipus de persones, però en particular aquelles que tenen molts diners i molt poc temps per trobar la seva “mitja taronja”. A més, viu tot tipus de situacions que encara amb molt d’humor o com pot.

Cites a Manhattan és una novel·la que s’engloba dintre del gènere chick-lit (que són aquelles novel·les en les que les històries tracten de noies urbanes immerses en la vida actual, plena de presses i poc temps lliure, que s’enamoren de companys de la feina, o dels seus caps; que busquen millorar a la feina i trobar la felicitat, mentre que contràriament es troben en situacions que les fa posar nervioses i ficar els peus a la galleda constantment). La seva lectura és lleugera, però també informa del món de les cites i la societat actual, fent una barreja entre el romanticisme sense aprofundir massa i el reportatge periodístic. Molt recomanable si et ve de gust, ara que és l’època de la calor, fer una lectura senzilla i poder passar una bona estona.

Es tracta de la primera novel·la d’Emma Reverter. Tal i com ens explica del seu “àlter ego”, la Victoria, és una periodista, advocada i escriptora catalana que viu a Nova York i treballa per mitjans de comunicació espanyols. Per un costat, ha escrit una novel·la realista, ja que tant les situacions com les dades que plasma al llibre han vingut d’una investigació molt acurada del món de les cites nord-americà i, per l’altre, toca també la comèdia romàntica amb el personatge de la protagonista, que s’ajusta a la manera de ser dels personatges d’aquest gènere. I tot això assaonat amb molt d’humor.

A la biblioteca també trobareu, de la mateixa autora:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada