Descripció de la Pàgina principal

divendres, 3 d’agost del 2012

Hola de nou! 

Potser us pensàveu que estàvem d'aturada...? Doncs, no! La Marta i L'Ester seguim a la Biblioteca i us fem noves recomanacions:

Michaël Escoffier. Kris di Giacomo.
"El conte de la formigueta que volia moure les muntanyes"
Kokinos, 2012



A pas de formiga... no, no, a pas de gegant ha arribat aquest àlbum a la nostra biblioteca. I és que ja fa dies que l’esperàvem!

La nena d’aquesta història té moltes i moltes ganes que la seva mare li expliqui un conte. Aquesta, cansada a la fi del dia, li comença a explicar el conte d’una formigueta... glups! D’una Formigueta... AHHHHH GARRANYIC, GARRANYOC! BUUUUUFFFFFF la nena no vol un conte de formiguetes..., sinó un conte de Dracs, un conte viu, ferotge, amb humor, imaginatiu, diferent! Un conte que la faci viure... i és així com mentre la mare intenta explicar la seva història, la nena no deixa d’intervenir convertint-se finalment en la veritable narradora.

Un àlbum amb il·lustracions molt properes als menuts, un argument que lloa la imaginació dels infants amb molt sentit de l’humor. Tota una meravella que no us podeu perdre aquest estiu!

Marta

Si t’agraden els contes amb aventures, molt sentit de l’humor i plens de creativitat, vine a buscar aquest a la nostra biblioteca!

La nena protagonista demana una història diferent a la seva mare abans d’anar a dormir. No vol pas el conte de cada dia amb formiguetes, vol una història que la faci saltar i emocionar-se de ple, amb animals més grans i perillosos, com... ¡Sí, un drac! I per això decideix explicar-lo a la seva manera, creant una atmosfera fantàstica i plena d’imaginació que acaba convencent a la  seva mare.

Ester

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada