Descripció de la Pàgina principal

dijous, 10 de novembre del 2011

Trobada del Club de Lectura de Batxillerat de l'INS la Roca


Avui dijous 10 de novembre, els alumnes del Club de Lectura de Batxillerat de l'INS La Roca s'han reunit a la Biblioteca per llegir, comentar i recitar poesia.

La lectura proposada ha estat el llibre "Antologia de la poesia catalana" d'edicions 62. Amb aquest conjunt de textos, el que es pretén és que cada participant gaudeixi de la lectura i s'apropi a la poesia poden fer un tast dels diferents estils i corrents estètics que han vestit les diferents èpoques i escoles per les que ha anat passant la poesia catalana.

La poesia, tant universal en els seus valors, i tant particular des del punt de vista de l'autor, ens permet aprofundir i arribar a conèixer una mica més la nostra pròpia individualitat; un raconet de la nostra pròpia ànima.



1 comentari:

  1. Hola sóc l'Eva, una alumna de l'IES La Roca, i he participat en aquest club de lectura. M'ha semblat una manera divertida, entretinguda de llegir poemes de diferents èpoques i a més de relacionar els seus autors amb algunes imatges que alhora de recordar-los és molt més fàcil. M'ha agradat molt i m'ho he passat molt i molt bé. Gràcies.

    ResponElimina