Descripció de la Pàgina principal

dissabte, 5 de novembre del 2011

RECOMANEM...


El cielo de los leones
Ángeles Mastretta

Periodista de professió i escriptora de vocació, Ángeles Mastretta ens presenta en aquest llibre un conjunt de reflexions al voltant de la vida. Escrit en clau autobiogràfica recorre als records d'infància, l'evocació, i el somni per explicar-nos el món i persuadir-nos de quan prodigiosa és la vida. Tot en aquest llibre, soprèn, encanta i meravella de tal manera que com cita la mateixa autora en un dels relats:

"Andar en la vida es irse de parranda en busca de sus mejores instantes y de cada instante como el atisbo de un milagro".

El llibre, reblert de personatges vitals i plens de força, ens condueix per un camí on tenen lloc els records, es desgranen els desitjos, es dónen casualitats, es succeeixen les passions, les anades i vingudes d'una dona que intueix la vida com una aventura, digna de ser viscuda. Però sí bé és cert que el tema que predomina en el llibre és l'intimisme, també val a dir que aquest no és l'únic assumpte que s'hi tracta, sinó que també atorga un espai a la política, i és des d'aquí, des de l'escriptura, des del terreny que li és més propi, és des d'on denuncia la situació del seu país, declarant contra la corrupció de les campanyes electorals i avisant respecte de les classes dirigents mexicanes.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada