Descripció de la Pàgina principal

dilluns, 1 de juny del 2020

Biblio.laroca recomana... El jardí secret de Frances Hodgson Burnett

Avui us recomanem un clàssic de la literatura reeditat  de nou per Viena que estava esgotat. D’aquest clàssic de la literatura anglesa se n’han fet pel·lícules, obres de teatre, versions i reedicions vàries al llarg del temps, però avui, més que mai, el seu missatge connecta amb els nostres dies.

D’entrada, no us espereu  una trama d’acció frenètica i on només passen i passen coses… Aquest és un llibre que cal llegir amb calma; on l’important són els personatges que floreixen, amb cada estació i amb cada canvi, al ritme del mateix jardí. Però…

NO US ALARMEU! També hi passen un munt de coses, en aquesta historia. És un llibre per passar-ho bé de debò!

Després de perdre els pares a l’Índia a causa d’una epidèmia, Mary Lennox, una nena de nou anys malcriada i insuportable, viatja a Anglaterra per anar a viure amb el seu oncle, Archibald Craven, que no sembla disposat a mostrar cap mena d’interès per ella. És així com la protagonista es veu instal·lada en una casa enorme, Misselthwaite Manor, amb més de 100 habitacions i plena de secrets. En aquesta situació, només la jove criada de la casa, una noieta anomenada Martha, sembla disposada a perdre el temps amb la Mary, explicant-li coses sobre la casa, els camps que l’envolten i un misteriós jardí tancat des de fa anys; tants, que ja ningú no recorda ben bé on és... . Un altre secret a descobrir.

Aquí us deixo un trailer de la darrera pel·lícula estrenada sobre el llibre aquest 2020 amb Colin Firth.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada