Descripció de la Pàgina principal

dimecres, 6 de juny del 2018

BALANÇ DEL PROGRAMA DE FOMENT DE LECTURA INFANTIL "CRUSPILLETRES".

A Biblio.laroca seguim vivint i menjant lletres amb els CRUSPILLETRES!

A Biblio.laroca hem acabat aquest curs escolar compartint sessions de foment de dinamització lectora amb un total de 125 nens i nenes de 4t curs de primària de totes les escoles del Municipi. Aquests infants han pogut gaudir de 2 sessions repartides durant el 1r i 2n trimestre del curs.

Aquesta activitat plantejada amb l’objectiu de dinamitzar la lectura entre els nens i nenes de 7 a 10 anys compartint junts una estona de llibres, bones lectures i realitzant un taller didàctic al voltant d’un tema, ens continua omplint de satisfacció per la vivència enriquidora que ofereix i els objectius en comú assolits.

La sessió del primer trimestre ha tractat el tema dels llibres "Històries basades en fets reals"
Hem vist, explicat i llegit històries sobre maltractament del medi ambient, els oceans... i hem explicat la història del Warrior i Greenpeace, hem parlat de personatges destacats que han lluitat per la igualtat de drets de les persones com són Nelson Mandela, la Malala i la Wangari, la dona dels arbres, entre d’altres. Hem escoltat històries sobre conflictes al món i el no compliment dels drets dels infants... Hem debatut sobre temes que ens preocupen i sobre històries que ens han explicat els nostres avis i hem compartit vivències, punts de vista i opinions en uns debats molt interessants.

La segona sessió feta al 2n trimestre ha tractat el tema "Superherois i superheroïnes". En aquesta sessió s'han presentat i hem compartit diferents còmics i novel·les gràfiques per a públic infantil. Hem vist que de superpoders en realitat en tenim tots i que amb esforç i treball tots podem desenvolupar habilitats que tenim. En acabar la sessió s'ha dut a terme un taller on els nois i noies han dibuixat uns superherois i superheroïnes per parts, en format natural i els han posat atributs i definit poders. En aquesta activitat hem hagut de treballar en grup, coordinar-nos i col·laborar entre tots. Tota una experiència molt enriquidora. Finalment han quedat uns superherois i unes superheroïnes de còmic de mida real. Veniu-los a veure a la Biblioteca! 


Gràcies i endavant Cruspilletres! Fins ben aviat!





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada