Descripció de la Pàgina principal

dimecres, 18 de juny del 2014

BIBLIO.LAROCA ESDEVÉ PUNT ACTIC

La biblioteca municipal de la Roca esdevé punt ACTIC acreditat per la Generalitat.


Què és l’ACTIC? 
La Generalitat de Catalunya ha desenvolupat l’Acreditació de Competències en Tecnologies de la Informació i la Comunicació (ACTIC) que és un certificat oficial acreditatiu de la competència digital en l’àmbit de les TIC.L’ACTIC permet a qualsevol persona de més de 16 anys demostrar les seves competències TIC mitjançant una prova per ordinador. Les persones que superin satisfactòriament la prova tindran un certificat acreditatiu que emetrà la Generalitat de Catalunya, i que els possibilitarà acreditar un determinat nivell de competències (bàsic, mitjà o avançat) en TIC davant de qualsevol empresa o administració.L’obtenció de la certificació passa per acreditar els coneixements TIC mitjançant un examen virtual que es realitza en els terminals que Biblio.laroca té per aquesta finalitat. El ciutadà que es vulgui examinar haurà d’anar a la biblioteca, consultar els horaris en què es pot portar a terme la prova, identificar-se i realitzar l’examen.L'ACTIC avalua la competència digital de la persona enteses com unes capacitats genèriques a partir de les quals la persona pot aprendre constantment i adaptar-se de manera dinàmica a un entorn canviant.


ObjectiusAmb l'ACTIC es pretén:
Promoure la capacitació digital de la ciutadania per tal d’assolir una societat del coneixement inclusiva, dinàmica i competitiva.
Generalitzar un estàndard en el mercat de treball que afavoreixi l'ocupació i la integració de les empreses i entitats en la dinàmica de la societat de la informació.
Assegurar l'eficàcia de l'ús de les TIC en qualsevol activitat personal, econòmica o social.
Influenciar positivament la qualitat de la formació en TIC.

Per a més informació contacteu amb la biblioteca al 93.842.44.61

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada