Descripció de la Pàgina principal

dijous, 1 de desembre del 2011

La Biblioteca recomana: La gramàtica de l'amor de Rocío Carmona


No ser estimat és una simple desventura. La veritable desgràcia és no saber estimar. Albert Camus (1913-1960) Escriptor francès.
La gramàtica de l’amor
La Irene, degut a la separació dels seus pares, ingressa internada en una escola de Cornualles (Anglaterra). Allà pateix el seu primer desengany amorós; desorientada i ferida en l’ànima, la nostra protagonista corre i corre fins a un penya-segat. Un cop allí, el seu professor de literatura, que l’ha seguit i té por que no es llenci precipici avall, li proposa de fer un seminari particular amb una estratègia per aprendre sobre l’amor.
A partir d’aquest moment, la noia llegeix 7 grans clàssics de la literatura universal, que tracten de l’amor; i és així com de la mà de la literatura es veurà conduïda pels tortuosos i desconeguts corrents que desencadena aquest sentiment.
Què! Us hi atreviu? Ens arrisquem al naufragi d’altes i baixes onades que són l’amor i la lectura i de la mà de la protagonista vivim la tempesta i aprenem a navegar amb certa calma?

Aquí teniu un link a les fotos de la tertúlia

4 comentaris:

  1. M'agradat molt aquest llibre i ha estat interessant el recomano!!!

    ResponElimina
  2. Jo no hem pensava que acaves d'aquesta manera peró s'hi no hem feia una pregunta sobre el llibre no mel podria haber llegit.

    ResponElimina
  3. a mi m'ha agradat pero no pansava que acabaria aixi . ho recomano !!!!

    ResponElimina
  4. Un títol suggerent, un contingut captivador, uns adolescents desitjosos d'experimentar i una dinamitzadora que sap comunicar i provocar emocions...Tot plegat fa tan especials aquestes trobades.
    Isabel Toro
    Coordinadora B.E. INS La Roca

    ResponElimina